Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ


Η χρήση της υψηλής τεχνολογίας μέσα από τις πρακτικές της "Γεωργίας Ακριβείας ", ήταν το θέμα της ημερίδας που διοργάνωσε η κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιριστικών οργανώσεων Αργολίδας ΚΑΣΟΑ "ΔΑΝΑΟΣ", σήμερα στο Επιμελητήριο Αργολίδας στο Άργος . 

Οι πρακτικές της "Γεωργίας Ακριβείας " συµβάλουν καθοριστικά στην βελτίωση της αρδευτικής πρακτικής, της φυτοπροστασίας και είναι πλέον επιβεβλημένες τόσο για την εξασφάλιση της ορθολογιστικής χρήσης των φυσικών πόρων, όσο και για την μείωση του κόστους παραγωγής των αγροτικών προϊόντων τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΣΟΑ "ΔΑΝΑΟΣ" κ. Νίκος Πιπέρος.

Την ημερίδα άνοιξε με χαιρετισμό ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη ημερίδα για τους αγρότες της περιοχής μας. Ομιλητές της ημερίδας με συντονιστη τον Α. Ζυμή γεωπόνο εγγείων βελτιώσεων ήταν, ο κ. Β. Τακαβάκογλου συνεργάτης του καθηγητή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης της Γεωπονικής σχολής Γ. Ζαλίδη, ο καθηγητής Α. Πατάκας καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος, ο Allessandro Morra εκπροσωπος της εταιριας ADCON TELEMETRY απο την Αυστρία, ο Δ. Κούβας της εταιρίας SCIENTACT A.E, ο Θ. Θωμίδης επικ. καθηγητης ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και ο Γ. Μπουραζάνης γεωπόνος MSC "Διαχείριση Περιβάλοντος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...