Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ενώσεις και κτηνοτρόφοι σε αντιπαράθεση για τη «Δωδώνη»Να συνεδριάσει εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων και να εκφράσει την στήριξή του στον αγώνα των κτηνοτρόφων για νέες τιμές από τη «Δωδώνη» και τη μη μεταφορά γάλακτος από το Βόλο, ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο Χριστόδουλο Μπαλτογιάννη το μέλος της διοίκησης Μιχάλης Τζίμας, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα ως «απαράδεκτη» την κοινή ανακοίνωση των τριών Ενώσεων-μετόχων κατά μερίδας κτηνοτρόφων για την κινητοποίηση της περασμένης Παρασκευής, έξω από τη γαλακτοβιομηχανία. 

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας παίρνει θέση υπέρ της Διοίκησης της επιχείρησης. Στην ανακοίνωση αυτή, που υπέγραφε ο Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης, υπήρχαν σαφείς αιχμές κατά των παραγωγών που κινητοποιήθηκαν την Παρασκευή, αφήνοντας να εννοηθεί πως η διαμαρτυρία είχε στόχο να σαμποτάρουν την γαλακτοβιομηχανία.
Κατά των ΕΑΣ Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας στρέφεται και η «Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο», χαρακτηρίζοντας ξεδιάντροπο και συκοφαντικό το δελτίο τύπου που έστειλαν στα ΜΜΕ.«Αντί να ασχολούνται με την αύξηση της τιμής των ζωοτροφών (η ΖΩ.ΔΩ. έκανε αύξηση 4 λεπτά το κιλό), αντί να ντρέπονται για τη Σ.Β.Ε.Κ.Η που την οδήγησαν στο κλείσιμο, οι Ενώσεις εξέδωσαν δελτίο τύπου κατηγορώντας τους αγωνιζόμενους κτηνοτρόφους, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης.

Αναρτήθηκε από epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...