Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Στο… 100% η επιτυχία για την Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις»

Έπεσε αργά το βράδυ της Τετάρτης η αυλαία για την Έκθεση ποιοτικών ελληνικών τροφίμων με τον τίτλο «Ελλάδος Γεύσεις», στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος.


Κατά κοινή ομολογία, η Έκθεση σημείωσε τεράστια επιτυχία, από άποψη οργάνωσης, συμμετοχής και προσέλευσης του κοινού.


Το καταναλωτικό κοινό της Αθήνας και όχι μόνο είχε την ευκαιρία να γευτεί πλούσιες λιχουδιές και να αγοράσει τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι των επόμενων ημερών, από τις 40 επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» για τρεις συνεχόμενες ημέρες αποτέλεσε σημείο αναφοράς και πόλο έλξης για χιλιάδες κόσμου, που την επισκέφτηκαν, μεταξύ των οποίων και πολλοί καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, στελεχών του αγροτικού κόσμου και του συνεταιριστικού κινήματος.

Με αφορμή τη λήξη της Έκθεσης ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Γιώργος Ανέστης δήλωσε: «Η επιτυχία για την Έκθεση καταγράφηκε απόλυτη από κάθε άποψη. Από την πλευράς μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και με άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και γιατί όχι στο εξωτερικό».

Η Έκθεση, της οποίας χορηγός ήταν η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ και την επιμέλεια είχε η εταιρεία EXPO COM, προβλήθηκε στα μεγαλύτερα διαδικτυακά, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά Μέσα Ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...