Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση στη Δράμα για τη σαλιγκαροτροφία

Στα πλαίσια της ακόμη καλύτερης ενημέρωσης των εκτροφέων σαλιγκαριών ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός (ΕΛΓΟ) «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δράμας, διοργανώνουν σχετική ενημερωτική ημερίδα στη Δράμα.

Η ημερίδα με θέμα «Σαλιγκαροτροφία: Φθινοπωρινές εργασίες εγκατάστασης ενός εκτροφείου εκτατικής (ανοικτής) εκτροφής» θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων – προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ, 5ο χλμ. Δράμας-Θεσ/νίκης).

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Αβραάμ Νικολαΐδης, γεωπόνος ο οποίος είναι ειδικευμένος στην εκτροφή των σαλιγκαριών.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο εκτροφέας σαλιγκαριών Αϊβάτογλου Χρυσοβαλάντης, ο οποίος και θα παρουσιάσει δεδομένα για την μονάδα του και γενικότερα τις εμπειρίες του πάνω στη σαλιγκαροτροφία.

Η επιτυχία μιας μονάδας σαλιγκαριών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μεγάλη σημασία έχει ο αρχικός, σωστός σχεδιασμός και το πώς θα στηθεί η μονάδα αρχικά. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις κατάλληλες πρακτικές που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να έχουν και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για άπαντες και όσοι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 25210-58175.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...