Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Παραίτηση Δημ. Σταματάκου απο την ΠΕΝΑ

ΠΡΟΣ ΔΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Κύριοι συνάδελφοι του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, περίπου τέσσερις μήνες μετά την διεξαγωγή των εκλογών της ΠΕΝΑ στις 21-4-13 στην Αθήνα και με αφορμή τα όσα έχουν γραφτεί στον τύπο και όχι μόνο, περί παράνομων διαδικασιών για την εκλογή αντιπροσώπων στην ΠΕΝΑ αλλά και όσα έχουν δημιουργηθεί μεταξύ μας από την ελλιπή επικοινωνία σε θέματα κρίσιμων αποφάσεων,

σας υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα της ΠΕΝΑ και

σας προτρέπω να πράξετε  το ίδιο προκειμένου να διατηρήσουμε τη συνέχεια και το κύρος της οργάνωσης  που προσπαθήσαμε να παραλάβουμε, έτσι ώστε να βάλουμε τέλος σε αυτούς που θέλουν τους νέους αγρότες χωρίς δική τους φωνή και εξαρτημένους.

Ταυτόχρονα προτείνω το προσεχές τρίμηνο  να γίνουν εκλογές σε όλες τις Ενώσεις  Νέων Αγροτών και εκλογή αντιπροσώπων για την ΠΕΝΑ. Αυτό μπορεί να επιτευχτεί με παραίτηση των διοικητικών συμβουλίων των κατά τόπων Ενώσεων. Η ΕΝΑ Λακωνίας είναι διατεθειμένη να κάνει την αρχή με την προϋπόθεση να υπάρχει παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου έτσι ώστε τα Διοικητικά Συμβούλια που θα εκλεγούν τόσο σε τοπικό επίπεδο αλλά και στην ΠΕΝΑ να έχουν την απόλυτη νομιμοποίηση και να μην μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει. Οι νέοι αγρότες θα πρέπει να έχουν την ίδια φωνή, τον ίδιο σκοπό και να παράγουν όσα μπορούν μέσα από την επαγγελματική τους ιδιότητα και την ερασιτεχνική ενασχόληση με τα συνδικαλιστικά.

ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΝΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΕΝΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 6971670428

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...