Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση Φ. Κουβέλη με την Πρωτοβουλία για την Ενότητα και την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Συνδικαλιστικού Κινήματος

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ συναντήθηκε με εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας για την Ενότητα και την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Φώτης Κουβέλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τα προβλήματα των αγροτών και της αγροτικής οικονομίας, αναμφισβήτητα, είναι υπαρκτά και πρέπει να αντιμετωπισθούν. Η προοπτική της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται στην ανάπτυξη και προφανώς στην στήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής. Υπάρχουν πράγματι ζητήματα που έχουν σχέση με το κόστος του παραγόμενου αγροτικού προϊόντος. Υπάρχουν ζητήματα που έχουν σχέση με την δαπάνη καυσίμων και ειδικότερα του πετρελαίου, υπάρχουν ζητήματα τα οποία αναφέρονται στη στήριξη των αγροτών αναφορικά με το φορολογικό σύστημα, όπως υπάρχουν και ζητήματα που αναφέρονται στο ασφαλιστικό σύστημα των αγροτών με το δεδομένο ότι υπήρξε αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, αναφέρομαι στα χρονικά όρια συνταξιοδότησης, έτσι σήμερα ο αγρότης να καλείται να διανύσει χρόνο που θα φτάσει τα 67 χρόνια της ηλικίας του.

Όλα αυτά πρέπει ν αντιμετωπισθούν, η δέσμευση - όχι η υπόσχεση - είναι ότι αυτά τα προβλήματα θα αποτελέσουν αντικείμενο της κυβερνητικής πολιτικής προκείμενου να υπάρξουν λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...