Κυριακή 25 Απριλίου 2010


Ξεκίνησαν οι εργασίες δημιουργίας του νέου δυναμικού site  του αγρότη Χαράλαμπου Ν. Κοντογιάννη το οποίο θα "ανέβει" στο διαδίκτυο τις επόμενες ημέρες. Είναι ο αγρότης που κατάργησε τους μεσάζοντες και μέσω internet πουλά παντού τα προϊόντα του, μέσα σε καλαίσθητες συσκευασίες, σε όλο τον κόσμο.

Λέει ο ίδιος ο κ. Κοντογιάννης: "Μέσω του νέου site θα δίνεται καταρχήν η δυνατότητα να ενημερωθούν οι καταναλωτές για διάφορα θέματα αλλά και να παραγγείλουν on line τα αγνά μας προϊόντα πάντα κατευθείαν από την παραγωγή στην κατανάλωση χωρίς τη μεσολάβηση εμπόρων, μεσαζόντων και οποιονδήποτε άλλων ενδιάμεσων.

Λόγω όμως αυτών των εργασιών θα υπάρξουν κάποια προβλήματα στη σελίδα μας τα οποία είναι αναπόφευκτα και για τα οποία και ζητούμε συγνώμη.

Θα είμαστε στη διάθεσή σας μέσα από το www.kontogiannis.eu το συντομότερο δυνατό με μεγάλη ευχαρίστηση για να σας εξυπηρετήσουμε.

Μέχρι να "ανέβει" το καινούργιο μας site στο διαδύκτιο μπορείτε να επικοινωνείται μαζί μας στα τηλέφωνα 2491091252, 6946225365, ηλεκτρονικά στο xaralamposkontogiannis@gmail.com ή προσερχόμενοι στην οικία μας στον Άγιο Κων/νο Φαρσάλων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...