Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ στην Αθήνα για τη νέα ΚΑΠ

Κεντρική ημερίδα διοργανώνει η ΠΑΣΕΓΕΣ στις 14 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αίθουσα Ολυμπία ), με θέμα «Η εφαρμογή της ΚΑΠ στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020».


Η ημερίδα διεξάγεται στα πλαίσια του Προγράμματος “ΚΑΠ 2014-2020: Προωθώντας Στόχους της Αγροτικής Κοινωνίας” που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με τη μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής κατά τη νέα Προγραμματική Περίοδο.            

                                                                     
Σημειώνεται ότι η ημερίδα αυτή διεξάγεται στα πλαίσια του Προγράμματος “ΚΑΠ 2014-2020: Προωθώντας Στόχους της Αγροτικής Κοινωνίας” που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με τη μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής κατά τη νέα Προγραμματική Περίοδο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, η ΠΑΣΕΓΕΣ, όπως είναι γνωστό, πραγματοποίησε πολυάριθμες ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις σε περιφερειακό επίπεδο, παρουσιάζοντας επισημάνσεις, θέσεις, προτεραιότητες πολιτικής, αλλά και μελέτη εναλλακτικών επιλογών για την εφαρμογή του νέου καθεστώτος περιφερειακής κατανομής και σύγκλισης των άμεσων ενισχύσεων, που αποτελεί ίσως το πλέον κρίσιμο ζήτημα που τίθεται με την εφαρμογή της ΚΑΠ.
Η κεντρική ημερίδα που πραγματοποιείται στην Αθήνα αποκτά ιδιαίτερη σημασία μια και θα συγκεντρώσει τα συμπεράσματα, τις απόψεις, τις προτάσεις των εκπροσώπων των φορέων της περιφέρειας από το διάλογο που αναπτύχθηκε, παρουσιάζοντας και την τελική θέση και επιλογή της ΠΑΣΕΓΕΣ για την περιφερειακή κατανομή και σύγκλιση των ενισχύσεων.

Στο πλαίσιο της ημερίδας αυτή ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάθεση θέσεων και απόψεων με τη συμμετοχή εκλεκτών εισηγητών, όπως του κ. Pekka Pesonen Γενικού Γραμματέα των ευρωπαϊκών αγροτικών οργανώσεων Copa-Cogeca, των Ελλήνων Ευρωβουλευτών κκ Γεωργίου Κουμουτσάκου, Σπύρου Δανέλλη και Νικόλαου Χουντή, αλλά και του κ. Γιάννη Κολυβά, Προϊσταμένου του Γραφείου Βρυξελλών της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Στην εκδήλωση αυτή αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι  αγροτικών συνεταιριστικών οργανώσεων και φορέων του αγροτικού χώρου ευρύτερα, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Συνδέσμων, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πανεπιστημίων, Δημοσιογράφοι κ.α.

Θα αποτελούσε τιμή για μας η παρουσία σας στη σημαντική αυτή ημερίδα και για την καλύτερα δυνατή διοργάνωσή της παρακαλούμε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας το συντομότερο δυνατό.

paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...