Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Νέες κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι αγρότες από το Κιλελέρ

Δυναμικό «παρών», έδωσαν, την Κυριακή, αγρότες από όλη την Ελλάδα στον εορτασμό της 104ης επετείου από τα γεγονότα του Κιλελέρ, που φέτος διοργάνωσε... η πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων.

Αγρότες από τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Στέρεα Ελλάδα και άλλες περιοχές της χώρας, έδωσαν μαζικά το «παρών» στον χώρο του μνημείου για την εξέγερση των κολίγων.


Οι ίδιοι επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, που -όπως υποστηρίζουν- συνδέονται με την επιβίωση του κλάδου και των οικογενειών τους.

Αυτό επισήμανε, άλλωστε, και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, προειδοποίησε για «νέο Κιλελέρ», καθώς -όπως ισχυρίστηκε- η κυβέρνηση, με την πολιτική που ασκεί, εξωθεί τους αγρότες σε ξεσηκωμό.

Πρόσθεσε ακόμα, ότι οι αγρότες συνεχίζουν να οργανώνονται και να συντονίζονται και βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική εγρήγορση. Μάλιστα, χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ως αφετηρία του νέου κύκλου κινητοποιήσεων αγροτών και κτηνοτρόφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...