Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Σύσκεψη των «μπλόκων» την Τρίτη στη Λάρισα

Σύσκεψη εκπροσώπων των μπλόκων που είχαν στηθεί σε πολλές περιοχές της χώρας στη διάρκεια της πανελλαδικής αγροτικής κινητοποίησης, τον περασμένο Φλεβάρη, πραγματοποιείται την Τρίτη, 17/12, στις 12 το μεσημέρι, στη Λάρισα, (αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας).


Στη σύσκεψη θα συζητηθεί ο συντονισμός των αγροτικών κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν ήδη. Την ίδια μέρα, στη Λάρισα, θα γίνει και η συνεδρίαση της Πανελλαδικής Γραμματείας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), για την προετοιμασία της πανελλαδικής σύσκεψης εκπροσώπων γραμματειών της, Αγροτικών συλλόγων και επιτροπών αγώνα, που θα οργανώσει η ΠΑΣΥ, τον ερχόμενο Γενάρη.

Στη σύσκεψη της ΠΑΣΥ θα γίνει συζήτηση και θα εξαχθούν συμπεράσματα για τη μέχρι τώρα πορεία των αγροτικών κινητοποιήσεων, για την παραπέρα κλιμάκωση και το συντονισμό τους σε πανελλαδικό επίπεδο. Ακόμα:

Η ΠΑΣΥ Ημαθίας οργανώνει συγκέντρωση τη Δευτέρα 16/12 στις 11 το πρωί στη ΔΟΥ Βέροιας, ενάντια στο χαράτσωμα των αγροτεμαχίων και την άγρια φορολόγηση από 1/1/2014. Σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση καλεί ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας». Η Γραμματεία της ΠΑΣΥ στην Ημαθία συγκροτήθηκε μέσα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μακροχώρι Βέροιας. Συμμετείχαν αγρότες - κύρια ροδακινοπαραγωγοί - από τα χωριά του κάμπου της Αλεξάνδρειας, την περιοχή της Βέροιας και τα χωριά της Νάουσας.

Οι Τοπικές Γραμματείες Δυτικής Μακεδονίας της ΠΑΣΥ καλούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της δυτικής Μακεδονίας να συμμετάσχουν μαζικά στην παράσταση που οργανώνουν την Τετάρτη 18/12 στις 11.30 π.μ. στα Γραφεία του ΕΛΓΑ και στον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...