Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΔΩΔΩΝΗ: 41 μονιμοποιήσεις και 72 προσλήψεις προσωπικού


Η ηπειρώτικη επιχείρηση προχώρησε σε προσλήψεις στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της. 


Συγκεκριμένα, η επιχείρηση αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

"Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της συνεχούς ανάπτυξης της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, αλλά και των δεσμών που έχει αναπτύξει με την τοπική κοινωνία της Ηπείρου η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετατροπή 19 συμβάσεων εποχικού προσωπικού σε αορίστου χρόνου, στις ήδη 22 που έχουν γίνει από την αρχή του χρόνου.

Η Εταιρεία, δίνοντας τη δυνατότητα στους πιο αξιόλογους εποχικούς εργαζόμενους της να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί της σε μία μόνιμη βάση, επωφελείται από την εργασιακή τους εμπειρία στο συγκεκριμένο περιβάλλον και επιπλέον παρέχει στους εργαζομένους της μεγαλύτερη εργασιακή ασφάλεια.

Έτσι μέχρι τώρα συνολικά και μετά από αξιολόγηση μονιμοποιήθηκαν 41 εργαζόμενοι.

Επιπλέον, η ΔΩΔΩΝΗ προχωρά και σε νέες προσλήψεις εποχικού προσωπικού.

Εντός των ημερών υπογράφονται συμβάσεις με 72 ανθρώπους που προέρχονται αποκλειστικά από τα Ιωάννινα, 21 εξ αυτών αφορούν σε νέες προσλήψεις.

Η Διοίκηση τη ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένη που σε αυτούς τους αβέβαιους και δύσκολους οικονομικά καιρούς, συνεχίζει να προσλαμβάνει προσωπικό και να παρέχει απασχόληση στην περιοχή της Ηπείρου.

Η απόφαση αυτή αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης διαδικασίας ανάπτυξης της εταιρίας.

Η νέα Διοίκηση έχει αναλάβει να μετατρέψει τη ΔΩΔΩΝΗ από δημόσια υπηρεσία που ήταν στο παρελθόν σε μια πιο αποτελεσματική και πιο ανταγωνιστική επιχείρηση.

Τέλος η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε θα επιδιώξει να ενισχύσει την οργάνωσή όλων των τμημάτων της με πρόσθετες νέες προσλήψεις τους επόμενους μήνες".


Πηγή:www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...