Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η HELLAgro ΑΕ συμμετείχε με επιτυχία στη Zootechnia 2013


Η HELLAgro ΑΕ www.hellagro.gr συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 8η Διεθνή  Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία, ZOOTECHNIA 2013 που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 Πέρασαν εκατοντάδες αγρότες & κτηνοτρόφοι από το  περίπτερο της και ξεπέρασε σε επισκεψιμότητα και τα καλύτερα σενάρια μια και ήταν ένα από τα ωραιότερα περίπτερα της έκθεσης και απέσπασε  πολύ καλές κριτικές!

Η έκθεση ήταν πλαισιωμένη από σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις, καθώς πραγματοποιήθηκε από το Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής, ενώ η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρία διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Ζωική Παραγωγή – Η Οικονομική Κρίση Ευκαιρία για Ανάπτυξη».

Ημερίδα υλοποίησε η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών και παράλληλα στο πλαίσιο της ZOOTECHNIA πραγματοποιήθηκε  και το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Επαγγελματιών Γεωπόνων.

Να σημειωθεί ότι η ZOOTECHNIA είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Eλλάδα και στα Bαλκάνια και ανοίγει τις πύλες της κάθε δύο χρόνια, παρουσιάζοντας όλες τις εξελίξεις στον κτηνοτροφικό & πτηνοτροφικό κλάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...