Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΝΑΡ: "ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ –ΜΠΛΟΚΑ –ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ"Το ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ(ΝΑΡ) που συμμετέχει στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α σε ανακοίνωσή του μετά τη συνάντηση των αγροτών με τους υπουργούς αναφέρει:


"Συγκυβέρνηση  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ προς αγροτικά μπλόκα:

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ΛΟΓO «ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ» ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

Την ίδια ώρα όμως ικανοποιούνται τα αιτήματα των μεγαλοεπιχειρηματιών-εργολάβων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και τοκογλύφων δανειστών.

Μία είναι  η λύση: ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ. Το κεφάλαιο να χάσει ιδιοκτησία, κέρδη και εξουσία τώρα, για να καλυφθούν οι διατροφικές ανάγκες του λαού. Παλλαϊκός-πανεργατικός ξεσηκωμός λοιπόν για να επιβάλλουμε τις ανάγκες και τα δικαιώματα μας , γιατί η αντιμετώπιση της πείνας, η κάλυψη των διατροφικών αναγκών του λαού δεν είναι υπόθεση μόνο των αγροτών αλλά της ίδιας της εργατικής τάξης. Κλιμάκωση των αγώνων παντού, με τους αγώνες στα χέρια των αγωνιζόμενων. Όλη η εξουσία στις συνελεύσεις.

Κοινή ανατρεπτική δράση της αριστεράς που θέλει να συγκρουστεί με την κυρίαρχη πολιτική, για ένα πραγματικό, από τα κάτω κοινό μέτωπο φτωχομεσαίων αγροτών, εργαζομένων, νεολαίας και ανέργων, που μπορεί να σταματήσει τη βαρβαρότητα και την καταστροφή. Να ενωθούν όλα τα ρυάκια σε ένα ποτάμι διαμορφώνοντας ένα κέντρο αγώνα όλων των μαχόμενων δυνάμεων. Ενιαίο μέτωπο των αγροτικών μπλόκων του αγώνα, ομοσπονδιών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, εργατικών κέντρων, πρωτοβάθμιων σωματείων και των συντονισμών τους, και όσων θέλουν να συμβάλλουν , με θέμα τη δημιουργία πραγματικών μπλόκων στους δρόμους και στις πλατείες των πόλεων. Τα μπλόκα του αγώνα να καλέσουν πανελλαδική συνάντηση στην Αθήνα. Να μην σταματήσουμε αν δεν φύγουν. Μπορούμε να τους σταματήσουμε παίρνοντας την υπόθεση στα χέρια μας, χωρίς κοινοβουλευτικές αυταπάτες και λογικές διαπραγμάτευσης με αυτούς που ρημάζουν τη ζωή των λαϊκών στρωμάτων.

Επιμένουμε: για ανατροπή της συγκυβέρνησης,   διαγραφή του χρέους, έξοδο από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, εθνικοποίηση χωρίς αποζημίωση των τραπεζών και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, δραστική φορολόγηση του κεφαλαίου,  μόνιμη εργασία , αύξηση των συντάξεων- μείωση των ορίων ηλικίας,  πλήρη ασφαλιστικά – εργασιακά δικαιώματα όλων(ανεξάρτητα θρησκείας-χρώματος –έθνους), ενιαίος δημόσιος φορέας τροφίμων, θεσμοθέτηση κατώτερων εγγυημένων τιμών σε όλα τα αγροτικά προϊόντα, παραγωγική ανασυγκρότηση με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες, με εργατικό έλεγχο και σε συνεχή σύγκρουση με τις καπιταλιστικές σχέσεις παραγωγής.

ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ –ΜΠΛΟΚΑ –ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ  ΠΑΝΤΟΥ"Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...