Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Επεισόδια και προσαγωγές αγροτών στις Σέρρες


Χρήση χημικών και τέσσερις προσαγωγές αγροτών είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα στο μπλόκο των Κερδυλλίων στις Σέρρες. Μάλιστα, μεταξύ των ατόμων που προσήχθησαν είναι και ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα αγροτών Σερρών.

Οπως έγινε γνωστό οι αγρότες, που έχουν παραταγμένα τα τρακτέρ τους στον κόμβο των Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό, έκλεισαν το δρόμο από τις 14.50 μέχρι και τις 15.15 κατόπιν συνεννόησης με τις αρχές. Σύμφωνα, όμως, με τις αστυνομικές αρχές όταν έφτασε η ώρα να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος οι αγρότες αρνήθηκαν να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα και ακολούθησε ένταση με διμοιρία των ΜΑΤ. Αγρότες και αστυνομικοί ήρθαν στα χέρια και έγινε χρήση χημικών, ενώ σημειώθηκαν και τέσσερις προσαγωγές.

Μικροένταση δημιουργήθηκε και στο μπλόκο του Λευκώνα, όπου ο δρόμος έκλεισε πό τις 2.20 μέχρι τις 2.50 από αγρότες, σπουδαστές ΤΕΙ και αναρχικούς. Στην περίπτωση αυτοί οι διαμαρτυρόμενοι έκλεισαν το δρόμο προς το τελωνείο του Προμαχώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...