Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Η HELLAgro AE στην Διεθνή Έκθεση ZOOTECHNIA

Η εταιρεία HELLAgro AE, η οποία διαθέτει στην αγορά επώνυμα υλικά χορτοδεσίας για κάθε τύπο χορτοδετικής μηχανής, καθώς και υλικά συσκευασίας και γεωργικών εφαρμογών, θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση ZOOTECHNIA η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στην Θεσσαλονίκη από τις 7 μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2013.

Η εταιρεία θα βρίσκεται στο περίπτερο 13 στο stand 27 Α .

Η HELLAgro AE είναι μια δυναμική αναπτυσσόμενη εταιρεία που καινοτομεί και προσφέρει λύσεις στη συσκευασία και προστασία καλλιεργειών. Σήμερα η έδρα της εταιρείας καθώς και η κεντρική αποθήκη της, βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής και διατηρεί υποκαταστήματα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης και αποθηκευτικό χώρο στην Αργυρούπολη Δράμας.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σε συνδυασμό με την τήρηση των διεθνών προδιαγραφών την καθιστούν μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο. Έχει αποκτήσει και εφαρμόζει σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008.

Δραστηριοποιείται στο εμπόριο υλικών συσκευασίας αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, στη βιομηχανική συσκευασία, στα υλικά αγροτικών εφαρμογών καθώς και στα υλικά χορτοδεσίας και ενσίρωσης. Συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά μεγάλους οίκους του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας αγοράς. Βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη, έτοιμη να προμηθεύσει, να συμβουλεύσει και να βοηθήσει στον προγραμματισμό και τη σχεδίαση των καλύτερων δυνατών λύσεων.


Στόχος της HELLAgro είναι η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη, η διατήρηση της ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων και υπηρεσιών σε ελκυστικές και ανταγωνιστικές τιμές, με αξιοπιστία στους χρόνους παράδοσης

Ενημερωθείτε για την εταιρεία HELLAgro στο www.hellagro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...