Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αλεύρι «χωρίς μεσάζοντες» από την Πιερία

Νέες πρωτοβουλίες για πανελλαδική δράση που αφορά στα εισοδήματα που δοκιμάζονται από την κρίση ξεκινούν και πάλι από την Κατερίνη. Οι «ενεργοί πολίτες» σχεδίασαν και θα διαθέσουν αλεύρι σε ειδική συσκευασία το οποίο θα φέρει την ονομασία «Χωρίς μεσάζοντες». Το αλεύρι θα παραχθεί μετά από συνεννόηση με τους δύο κυλινδρόμυλους της πόλης και θα διατεθεί σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή από τους «ενεργούς πολίτες» στην τοπική κοινωνία

Στο μεταξύ, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, καλεί όλες τις πρωτοβουλίες πολιτών της χώρας σε πανελλαδική συνάντηση το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 στην Κατερίνη προκειμένου να συνεργαστούν για τη διάθεση αγροτικών προϊόντων παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες.

Η πρόσκληση απευθύνεται επίσης προς όλους τους παραγωγούς που έχουν πεισθεί από το «κίνημα της πατάτας» και επιθυμούν να συνεργαστούν με πρωτοβουλίες πολιτών διαθέτοντας τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές.

Στόχος της συνάντησης είναι η δημιουργία ενός άτυπου πανελλαδικού δικτύου ενεργών πολιτών/παραγωγών, η ανταλλαγή εμπειριών και η συνεργασία μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...