Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

ΝΔ: Η ελληνική γεωργία χρειάζεται επανεκκίνηση

Την ανάγκη επανεκκίνησης της ελληνικής γεωργία «με μια νέα κυβέρνηση με ισχυρή εντολή», υπογράμμισε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε δηλώσεις του μετά τις εκδηλώσεις για την 102η επέτειο της εξέγερσης του Κιλελέρ.
ND logo
ND logo (Photo credit: Wikipedia)
«Τη μνήμη της εξέγερσης του Κιλελέρ την τιμούμε πραγματικά όταν εργαζόμαστε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιφέρεια και λέμε την αλήθεια στους αγρότες», επισήμανε ο βουλευτής, τονίζοντας ότι πρωτογενής τομέας μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε πυλώνα ανάκαμψης της οικονομίας.
Δεν παρέλειψε επίσης να ασκήσει κριτική στο ΠΑΣΟΚ για την αγροτική του πολιτική, υποστηρίζοντας ότι «υποσχέθηκε και στους αγρότες τα πάντα, τους έταξε λαγούς με πετραχήλια για να υποκλέψει την ψήφο τους».
Το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, «χαρακτήριζε ψίχουλα τις αποζημιώσεις των 500 εκατομμυρίων ευρώ της κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά επί των ημερών τους, ο ΕΛΓΑ αντί για δίκαιες αποζημιώσεις, πλέον, δίνει… προνοιακά επιδόματα». «Ενώ υποσχέθηκαν πράσινη ανάπτυξη, τα αγροτικά φωτοβολταϊκά βάλτωσαν. Πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ για τα Σχέδια Βελτίωσης από το 2009 παραμένουν… παρκαρισμένα», πρόσθεσε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...