Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Προσφορά του μήνα σε μουσαμά από την Hellagro


Προσφορά Μήνα από τη HELLAgro

Μουσαμάδες σε Λευκό & Μπλέ χρώμα, σε πολλές διαστάσεις στη μισή τιμή!

Η HELLAGRO AE είναι μια δυναμική αναπτυσσόμενη εταιρεία που καινοτομεί και προσφέρει λύσεις στη συσκευασία και προστασία καλλιεργειών.

Σήμερα η έδρα της εταιρείας καθώς και η κεντρική αποθήκη της, βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής και διατηρεί υποκαταστήματα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης και αποθηκευτικό χώρο στην Αργυρούπολη Δράμας.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σε συνδυασμό με την τήρηση των διεθνών προδιαγραφών την καθιστούν μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο. Έχει αποκτήσει και εφαρμόζει σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008.

Δραστηριοποιείται στο εμπόριο υλικών συσκευασίας αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, στη βιομηχανική συσκευασία, στα υλικά αγροτικών εφαρμογών καθώς και στα υλικά χορτοδεσίας και ενσίρωσης. Συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά μεγάλους οίκους του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας αγοράς. Βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη, έτοιμη να προμηθεύσει, να συμβουλεύσει και να βοηθήσει στον προγραμματισμό και τη σχεδίαση των καλύτερων δυνατών λύσεων.

Στόχος της HELLAGRO είναι η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη, η διατήρηση της ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων και υπηρεσιών σε ελκυστικές και ανταγωνιστικές τιμές , με αξιοπιστία στους χρόνους παράδοσης

HELLAGRO: Λόφος Κυρίλλου , Ασπρόπυργος 19300
τηλέφωνα: 210 5584310-4
www.hellagro.gr
info@hellagro.gr
http://www.facebook.com/hellagro?ref=tn_tnmn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...