Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

HELLAgro ΑΕ: 10 χρόνια στο πλευρό του αγρότη

Με μια σταθερή γκάμα προϊόντων και εμμονή στην ποιότητα, η εταιρεία HELLAgro επενδύει στην στήριξη των πελατών της συνεχίζοντας τις αποκλειστικές συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού & αναζητώντας ταυτόχρονα νέα προϊόντα, πιο εξειδικευμένα, για νέες καλλιέργειες.

Ιδιαίτερη σημασία η HELLAgro δίνει σε όλους τους τομείς όπου δραστηριοποιείτε , αφού είναι τομείς νευραλγικοί για την ελληνική οικονομία αλλά & την ελληνική ύπαιθρο, όπως η συσκευασία αγροτικών προϊόντων, η γεωργία, η βιομηχανία, ενώ μεγάλο βάρος δίνει & στην κτηνοτροφία.
Άλλωστε, όπως δηλώνουν ανώτατα στελέχη της,  θεωρεί υποχρέωση της να σταθεί δίπλα σε όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους που επιστρέφουν στη γενέτειρά τους με την απόφαση να αξιοποιήσουν τα χωράφια των πατέρων τους και να τους βοηθήσει να αποκτήσουν ένα καλό εισόδημα χωρίς απρόοπτα& απώλειες.

Πλούσια γκάμα προϊόντων

Ένα δείγμα από την πλούσια γκάμα προϊόντων HELLAgro είναι τα εξής:

Δίχτυ άχυρου : Το δίχτυ άχυρου της HELLAgro παρέχει υψηλή αντοχή , πλήρη κάλυψη, τέλεια τύλιξη , εγγυημένο μήκος, με σήμανση στα τελευταία 50 μ. για έγκαιρη ειδοποίηση & τέλεια εφαρμογή σε όλες τις πρέσες. Καταξιωμένο στην Ευρώπη & την Αμερική , διατίθεται σε ρολά πλάτους 1,23 & 1,30μ. & μήκος 2.000, 2.600, 3.000, 3.600μ. & φέρει πιστοποίηση από τον DLG.

Ασπρόμαυρο φιλμ : Για την κάλυψη & προστασία των ενσιρωμάτων χορτονομής, προσφάτως έχουν συμπεριληφθεί στην γκάμα της εταιρείας φιλμ, σε πολυαιθυλένιο μικρής πυκνότητας, κατασκευασμένα σε τριπλό στρώμα, δίχρωμα σε ασπρόμαυρο , σε μεγάλα πλάτη & πάχη.
Το λευκό χρώμα (εξωτερικά) δημιουργεί ένα είδος αντανάκλασης της θερμοκρασίας & είναι ιδανικό για θερμές χώρες.
Εξίσου το μαύρο χρώμα διαμορφώνει ένα υπέρυθρο εμπόδιο , που σε συνδυασμό με τα αντιοξειδωτικά και τη UV  σταθεροποίηση του χαρίσουν μακρύ χρόνο ζωής.

Δίχτυα προστασίας ενσιρώματος : Το silage net της HELLAgro υπόσχεται την καλύτερη λύση για την προστασία του ενσιρώματος στον αγρό. Προσφέρει εγγυημένη προστασία από πουλιά, , τρωκτικά, έντομα & αντίξοες συνθήκες. Διατίθεται σε διαστάσεις 8χ30 μέτρων & μαύρο χρώμα.

Σπάγκος χορτοδεσίας: Ο σπάγκος χορτοδεσίας «ΕΧΤΡΑ» παράγεται στην ΕΕ & είναι σταθεροποιημένος στην UV ακτινοβολία , ενώ προσφέρει ασφαλή δεσίματα , δεν εμφανίζει κόμπους & παρέχει ομαλή λειτουργία στις πρέσες. Ανάλογα με τις ανάγκες διατίθενται ο EXTRA 350 & o EXTRA 400 σε συσκευασίες 5 κιλών ανά μπομπίνα των 9 κιλών σε διάφορα χρώματα, όπως μωβ κλπ. Το 2011 η HELLAgro διέθεσε & τον σπάγκο Green Prix Νέας Ζηλανδίας , για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση με ένα προιόν ισάξιο του EXTRA.

Φιλμ ενσίρωσης  μπάλας: Το agri-strech Extra Unterland υπόσχεται εξαιρετική συμπεριφορά & ασύγκριτες ιδιότητες.
Παρέχει απόλυτη στεγανότητα , άριστη εφαρμογή , λεία επιφάνεια, είναι αδιαπέραστο στο οξυγόνο & συνάμα η άριστη ικανότητα τάνυσης εγγυάται οικονομικό όφελος κατά τη χρήση. Διατίθεται σε λευκό & άλλα χρώματα , σε πλάτη 750 & 500 χιλιοστά & μήκη 1.500, 1.800μ.αντίστοιχα.

HELLAgro
Λόφος Κυρίλλου , Ασπρόπυργος 19300 τηλέφωνο 2105584310
info@hellagro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...