Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Αποκλεισμένη η ΔΟΥ Ηρακλείου από αγρότες

Αποκλεισμένη είναι από νωρίς το πρωί της Δευτέρας η ΔΟΥ Ηρακλείου, καθώς αγρότες, στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει έχουν προχωρήσει στον αποκλεισμό της.


Όπως είπε μιλώντας στο Ράδιο 984 ο ταμίας της ΟΑΣΝΗ  Μ. Καμπιτάκης, ούτε οι υπάλληλοι της εφορίας έχουν καταφέρει να μπουν στο κτίριο.


 Έξω από τις Δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες της Κρήτης οι συγκεντρώσεις του κλάδου από τις 07.00 το πρωί και στην υπόλοιπη Κρήτη.  Ωστόσο, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, που ελέγχεται από το ΚΚΕ, προχωράει σε κινητοποίηση στα Μεγάλα Χωράφια, με τον αποκλεισμό του δρόμου από αύριο 4 Φεβρουαρίου.

Τρακτέρ και μπλόκα στους δρόμους στην υπόλοιπη Ελλάδα, ενάντια στη σκληρή φορολόγηση τους.

Στο πλάι των αγροτών το ΠΑΜΕ που σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Τo ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, το ΜΑΣ χαιρετίζουμε και εκφράζουμε την αγωνιστική μας αλληλεγγύη και συμπαράταξη στις κινητοποιήσεις των αγροτών που βγαίνουν με τα τρακτέρ, τα μηχανήματα τους στους δρόμους, στις πλατείες των χωριών δίνοντας μια ακόμα σκληρή μάχη ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των μονοπωλίων.

Νέα διευκρινιστική εγκύκλιο, η οποία θα αφορά επιμέρους ζητήματα, που θα ελαστικοποιούν το μέτρο για την τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων από τους αγρότες, πρόκειται να εκδώσει ακόμα και σήμερα το υπουργείο Οικονομικών, διεμήνυσε ο Αθανάσιος Τσαυτάρης.

neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...