Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Οι αγρότες προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Σε μαζικές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι αγρότες από πολλά μέρη της Ελλάδας, διαμαρτυρόμενοι για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων.

Επί ποδός βρίσκονται αρκετοί αγροτικοί σύλλογοι στη Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη, ενώ και η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων την ερχόμενη εβδομάδα. Η ΠΑΣΕΓΕΣ αναφέρει ότι «ο αγροτικός κόσμος έχει ήδη υποστεί συνολική ετήσια αφαίμαξη παραπάνω από 2 δισ. ευρώ και με τα όσα προβλέπονται στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου υποχρεώνεται να καταβάλει περίπου άλλα 700 εκατ. ευρώ. Στην Κρήτη οι αγρότες του Νομού Χανίων προχωρούν σε κινητοποιήσεις συμμετέχοντας στο παγκρήτιο συλλαλητήριο που διοργανώνεται την ερχόμενη Δευτέρα στο Ηράκλειο, στην πλατεία Ελευθερίας.

Επίσης, συλλαλητήριο διοργανώνεται και για την ημέρα ψήφισης του σχετικού νομοσχεδίου στην Αθήνα. Με οργανωμένο μαζικό αγώνα μπορούν να βάλουν φρένο στα σχέδια της κυβέρνησης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...