Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Εκπαιδευτικά προγράμματα Ελαιόλαδου με πιστοποίηση στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη

Η Εταιρεία PARATUS Europe (www.paratuseurope.eu) διοργανώνει στις 19 και 20 Οκτωβρίου στην Αθήνα και στις 9 και 10 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οδηγεί στην Πιστοποίηση των εκπαιδευομένων στην βαθμίδα “Olive Oil Enthusiast” του Διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης επαγγελματιών Olive Oil Expert.

Ταυτόχρονα από 19 έως 23 Οκτωβρίου στην Αθήνα και 9 έως 13 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνεται και το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οδηγεί στην Πιστοποίηση των εκπαιδευομένων στην βαθμίδα “Pro Olive Oil Expert” του Διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης επαγγελματιών Olive Oil Expert.

Τα παραπάνω εκπαιδευτικά προγράμματα είναι πιστοποιημένα από τον Διαπιστευμένο διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης STAREGISTER. Ολοκληρώνοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα, η επιτυχία στην γραπτή και στην γευσιγνωστική (μονάχα για τη βαθμίδα “Pro Olive Oil Expert”) εξέταση, δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να εγγραφούν σαν πιστοποιημένοι επαγγελματίες στις αντίστοιχες βαθμίδες πιστοποίησης, στον Διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης STAREGISTER.

Τα συγκεκριμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, απευθύνονται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες, στελέχη εταιρειών παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου. Επίσης σε στελέχη του χώρου των τροφίμων και της εστίασης, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με το ελαιόλαδο και την γευσιγνωσία του.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την βαθμίδα “Olive Oil Enthusiast”, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις του ελαιολάδου να γνωρίσουν τα μυστικά του.

Παράλληλα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την βαθμίδα “Pro Olive Oil Expert”, απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο του ελαιολάδου.
Για την συμμετοχή στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα δεν απαιτείται προγενέστερη εμπειρία των συμμετεχόντων σε γνώσεις ελαιολάδου ή γευσιγνωσίας.

Το κόστος των προγραμμάτων δύναται να επιδοτηθεί μέχρι 100% από τον λογαριασμό του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 0.45. Πληροφορίες για την επιδότηση, δίδονται από το τμήμα εκπαίδευσης της ParatusEuropeLtd ( training@paratuseurope.eu).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα Πωλήσεων της PARATUS Europe – Όλγας 13, 165 61 Γλυφάδα, Τηλ. 210-99.45.945, 210-99.41.241, fax 210-99.40.408, Email: sales@paratuseurope.eu, Web: www.paratuseurope.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...