Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Προσπάθειες από Περ. Ηπείρου για λύση προβλήματος της "ΔΩΔΩΝΗ"

Σειρά νέων πρωτοβουλιών αναλαμβάνει η Περιφέρεια Ηπείρου, για την εξεύρεση λύσεων στο ζήτημα που έχει προκύψει με την καθυστέρηση εξόφλησης του εισκομιζόμενου γάλακτος στη γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ», μετά από απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής από Περιφερειακούς συμβούλους και εκπροσώπους των κτηνοτρόφων, η οποία σε πρώτο στάδιο θα προβεί σε παράσταση στη Διοίκηση της Γαλακτοβιομηχανίας, ζητώντας την άμεση επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει με την καθυστέρηση εξόφλησης των κτηνοτρόφων.

Στη συνέχεια, θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Οικονομικών κ.α., στους οποίους θα τεθούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της γαλακτοβιομηχανίας, με σκοπό την εξεύρεση λύσεων για τη χρηματοδότηση των παραγωγών και της εταιρείας, καθώς επίσης και για να εξεταστούν οι όροι μεταβίβασης της στο σημερινό επενδυτικό σχήμα.

Σε περίπτωση που δεν δοθούν λύσεις και ικανοποιητικές απαντήσεις, ως έσχατο μέτρο πίεσης, αποφασίστηκε να κλείσουν οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...