Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Σειρά επαφών των αγροτών με πολιτικούς αρχηγούς και κόμματα στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρίσκονται εκπρόσωποι των αγροτών από τα 34 μπλόκα στη χώρα, καθώς έχουν στη Βουλή συναντήσεις με επικεφαλής και εκπροσώπους των κομμάτων.
Θεωρούμε επιεικώς απαράδεκτη, προκλητική και σχεδόν εμπρηστική τη στάση του Πρωθυπουργού να αρνηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους της αγροτιάς, δήλωσε η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, με την οποία πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις διαδοχικές συναντήσεις των αγροτών στη Βουλή.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών συναντήθηκαν επίσης με τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και τον αναπληρωτή Τάκη Ρήγα.

Ο υπεύθυνος του αγροτικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος συναντήθηκε με τους αγρότες, γνωστοποίησε ότι το αίτημα του κόμματός του για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τα αγροτικά θα διεξαχθεί τελικά στις 26 Φεβρουαρίου και τόνισε για ακόμη μία φορά την αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ προς τους αγρότες.

Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες προκειμένου να μπορούν να καλλιεργήσουν, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία των αγροτών.

Χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό υπάλληλο της τρόικας που αρνείται να συναντηθεί με του αγρότες και προανήγγειλε πρωτοβουλία του κόμματός του για σύγκλιση των αρχηγών της αντιπολίτευσης -εκτός της Χ.Α.- προκειμένου να παρουσιάσουν κοινή πρόταση για την έξοδο από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...