Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Έκλεισε η Τσουκνίδα πριν σκάσει η βόμβα...


Αγαπητοί φίλοι της «τσουκνίδας»
Επικοινωνούμε μαζί σας μέσα από το συγκεκριμένο newsletter διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας …. Η δική μας ιστοσελίδα tsouknida.com δεν υπάρχει πλέον! Και δεν υπάρχει πλέον λόγω δικής μας επιλογής. Οφείλουμε μερικές απαντήσεις:

1. Το κλείσιμο της «Τσουκνίδας» είναι κοινή απόφαση των διαχειριστών
2. Δεν μας έκλεισε ούτε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ούτε κανένας άλλος
3. Δεν έχουμε κερδίσει ούτε ένα ευρώ από τη λειτουργία της «Τσουκνίδας»
4. Δεν έχουμε καμία σχέση με δημόσια αξιώματα ή θέσεις

Το ταξίδι της «Τσουκνίδας» άρχισε πριν από 4 χρόνια από τη Μυτιλήνη. Με τη νέα της μορφή και με νέους διαχειριστές λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια και ήταν η παλαιότερη ιστοσελίδα Γεωπονικών & Αγροτικών Θεμάτων χωρίς διαφημίσεις! Στις 26 Ιουλίου η «Τσουκνίδα» είχε σκοπό να αναρτήσει ένα πολύ σημαντικό θέμα. Δυστυχώς το θέμα αυτό άγγιζε και έναν από τους διαχειριστές της «Τσουκνίδας» χωρίς να το ξέρουμε … Αποτέλεσμα: λίγο πριν την ανακοίνωση, να ξεσπάσει αντιπαράθεση. Δεν υπήρχε τρόπος να κοπεί σε 2 κομμάτια η «τσουκνίδα». Μόνη λύση ήταν το «κατέβασμα» της Ιστοσελίδας μας. Το κλείσιμο της «τσουκνίδας» είναι οριστικό και αμετάκλητο !

Το κάναμε με πολύ πόνο…

Όλα αυτά τα χρόνια μαζί σας ζήσαμε ένα δυνατό ταξίδι. Με πολλά λάθη, αντιπαραθέσεις, ακραίες εκφράσεις! Μα πάντα με αγωνιστική διάθεση. Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη απ’ όλους όσους αδικήσαμε. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν. Θέλουμε να πούμε ευχαριστώ σε κάθε μας επισκέπτη. Πολλές φορές φτάσαμε σε οριακό σημείο. Μα πάντα βρίσκαμε λύσεις. Όχι όμως και τώρα …. Δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Εμείς ως διαχειριστές παραμένουμε ενεργοί και πάντα θα είμαστε στο πλάι του ανώνυμου Γεωπόνου και του ανώνυμου Αγρότη. Ο Γεωπονικός κλάδος γνωρίζει μια απίστευτη απαξίωση. Ειλικρινά πονάμε με τα χάλια μας. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι και Ιστοσελίδες με αγωνιστική διάθεση. Στηρίξτε τους. Αξίζουν !!! Σας ευχαριστούμε για όλα. 26/7/2010.

Φιλικά «ΤΣΟΥΚΙΝΙΔΑ»

1 σχόλιο:

  1. Πάει λοιπόν και η αγωνιστική τσουκνίδα με τα θέματα-βόμβα. Μια ιστοσελίδα που έθιγε σοβαρά θέματα, αλλά έθιγε και κόσμο κατ' επανάληψη, άλλοτε ακούσια και άλλοτε εκκούσια (και ομιλώ ως παθών). Μια ιστοσελίδα που δεν επέτρεπε σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις, ώστε επιμελώς να καταπνίγεται η φωνή του θιγόμενου. Το άμεμπτο πρόσωπο που τόσο καιρό χρησιμοποιούνταν για την άνοδο της επισκεψιμότητας κατέρρευσε, μπροστά στο φόβο "έκθεσης" ενός από τους διαχειριστές. Κύριοι της τσουκνίδας, τόσο καιρό ξεμπροστιάζατε κόσμο, τώρα γιατί δειλιάσατε? Ή μήπως το ξεμπρόστιασμα παύει να είναι "βολικό" όταν αγγίζει τους ημέτερους; Ως βάναυσα και αδίκως προσβεβλημένος από πληθώρα αναρτήσεων, ένα έχω να σας πω: ΝΤΡΟΠΗ. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση των πολλών αναγνωστών, που δεν έμαθαν ποτέ να φιλτράρουν την πληροφορία και να κρίνουν αυτόν που γράφει (επώνυμο ή ανώνυμο), αλλά και το website που φιλοξενεί τα γραφόμενα. Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...