Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ HOUSE OF WINE ΣΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2013


Για πρώτη φορά στην πιο δημοφιλή και καταξιωμένη έκθεση κρασιού  «Διονύσια 2013», η τεχνολογία προσφέρει τις υπηρεσίες της στους συμμετέχοντες οινοπαραγωγούς και στους οινόφιλους, δίνοντας τους την ευκαιρία, στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε, οι μεν οινοπαραγωγοί να προβάλλουν και να πουλήσουν τα κρασιά τους, οι δε οινόφιλοι να αγοράσουν κατά την διάρκεια της έκθεσης, σε τιμές οινοποιείου όποιο κρασί επιθυμούν και να το παραλάβουν στον χώρο τους.

Με την  δύναμη του ηλεκτρονικού εμπορίου και  την αξιοπιστία της μεγαλύτερης  ηλεκτρονικής κάβας της Ελλάδας, το House of  Wine (www.houseofwine.gr) , θα βρίσκεται για πρώτη φορά κοντά στους οινοπαραγωγούς  και τους οινόφιλους, στα Διονύσια, για να προσφέρει αυτό που γνωρίζει να κάνει καλύτερα. Γνώση, τεχνολογία, υπηρεσίες , με πολύ αγάπη  για το κρασί.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν την δυνατότητα, αφού δοκιμάσουν και επιλέξουν το κρασί που  τους αρέσει, να το παραγγείλουν κατά την διάρκεια της έκθεσης, όπως προείπαμε, σε τιμές οινοποιείου, επισκεπτόμενοι το περίπτερο του house of wine και να το παραλάβουν όπου αυτοί επιθυμούν, στο σπίτι, στο εξοχικό τους, στο γραφείο τους εντός και εκτός Αθηνών.

Οι Ελληνες  παραγωγοί, σε συνεργασία με το House of Wine, δίνουν την ευκαιρία στους λάτρεις του κρασιού, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα κρασιά που επιθυμούν, και τα οποία πιθανόν να μην έβρισκαν αλλού, είτε γιατί είναι συλλεκτικά, είτε γιατί δεν υπάρχουν στο ράφι κάποιων super market ή κάβας, είτε βρίσκονται σε διαδικασία preview και δεν έχουν βγεί ακόμη στην αγορά, είτε γιατί είναι ειδικές εμφιαλώσεις για το εξωτερικό, είτε γιατί ήταν κάπως ακριβά,  με τον πιο εύκολο τρόπο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι 3 γνωστότερες  σχολές οινογνωσίας της Αττικής («WSPC», «Οίνος ο Αγαπητός» και «Genius in Gastronomy») θα προσφέρουν μαθήματα γευστικής δοκιμής δωρεάν.

Η έκθεση με θέμα:  «Ο Ελληνικός Αμπελώνας  στην Αθήνα» θα πραγματοποιηθεί στο  Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών απο 8 έως και 10 Φεβρουαρίου 2013. Την διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία Vinetum, όπου μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες στο 210 766 0560. Το εισιτήριο της έκθεσης κοστίζει 10€ και ισχύει και για τις 3 ημέρες διεξαγωγής της, (Παρασκευή 16:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή 11:00-20:00). Τα Διονύσια 2013 πραγματοποιούνται και φέτος υπό την αιγίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ).

Το House of Wine και οι Ελληνες οινοπαραγωγοί, σας περιμένουμε στα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2013, να δοκιμάσετε και να επιλέξετε τα κρασιά που αγαπάτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...