Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση Αποστόλου με το Σύλλογο Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου συναντήθηκε σήμερα 10/01/2013 στο γραφείο του στην Αθήνα με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής. 

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου του παρουσίασαν διεξοδικά την πορεία και το έργο του Συλλόγου. Επίσης οι βιοκαλλιεργητές αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην παραγωγή αλλά πολύ περισσότερο στην εμπορία των προϊόντων τους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη λειτουργία των αγορών βιολογικών προϊόντων. Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι θα πρέπει να διαμορφωθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το κατάλληλο νομικό πλαίσιο για τη λειτουργία των αγορών βιοκαλλιεργητών, όπου οι ίδιοι οι παραγωγοί και μόνο θα μπορούν να πουλούν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ υποστηρίζει τις ενέργειές για την ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας στην Ελλάδα και τους βιοκαλλιεργητές στις προσπάθειες τους για τη διάθεσή των προϊόντων τους στους καταναλωτές, διότι θεωρεί ότι τα βιολογικά προϊόντα, αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα πιστοποιημένης ποιότητας, μπορούν να δώσουν τις ευκαιρίες για ανάπτυξη στην Ελληνική περιφέρεια.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...