Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση Αποστόλου με το Σωματείο Εργαζομένων στην ΠΑΣΕΓΕΣ


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ και συντονιστής θεμάτων  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βαγγέλης Αποστόλου συναντήθηκε σήμερα 22/01/2013 στο γραφείο του με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων στην ΠΑΣΕΓΕΣ. Οι εκπρόσωποι του Σωματείου ενημέρωσαν τον κ. Αποστόλου για τα προβλήματα τους.

Το Σωματείο Εργαζομένων  πιστεύει στο θεσμικό ρόλο της  ΠΑΣΕΓΕΣ και στην αποδεδειγμένη θετική παρέμβασή της σε δύσκολες περιόδους της χώρας, εκτιμά ότι είναι σε θέση να συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτιστοποίηση των παραγωγικών διαδικασιών του πρωτογενή τομέα, όπου για την επιβίωση και την ανάπτυξή του είναι απαραίτητη η ύπαρξη και λειτουργία υγειών και αποτελεσματικών αγροτικών Συνεταιριστικών Φορέων.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου  τους διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ στηρίζει τους εργαζόμενους της  ΠΑΣΕΓΕΣ και θεωρεί ότι ο Υπηρεσιακός  Μηχανισμός της μπορεί να αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης των συνεταιρισμένων αγροτών και του πρωτογενούς τομέα. Άλλωστε πιστεύουμε ότι και η ηγεσία της ΠΑΣΕΓΕΣ στηρίζει τους εργαζόμενους για τους οποίους πρόσφατα δήλωσε ότι «το προσωπικό της ΠΑΣΕΓΕΣ ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά κάποια αγροτικά θέματα. Πρόκειται για λαμπρούς επιστήμονες και νέα παιδιά.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...