Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Η χρονιά των Νέων Αγροτών Πιερίας

Τις ευχαριστίες τους στην Βουλευτή Πιερίας κα Μαρία Μίχου, για όσα είπε στην ολομέλεια της Ελληνικής Βουλής για τους Έλληνες Νέους Αγρότες, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Πιερίας κ. Δημήτρης Δαλαμήτρας, συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Συνεργάτη της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Δημήτριο Μιχαηλίδη, παρουσία της κας Μαριάνας Καβουνίδου.

Η δραστηριότητα της νεοσυσταθείσας ΕΝΑ Πιερίας είναι ελπιδοφόρα για το μέλλον του αγροτικού κόσμου, με τις τακτικές την πρώτη Δευτέρα κάθε μηνός συνάντηση-συζήτηση, τις συμμετοχές σε τοπικές εκδηλώσεις, αλλά και τις παρουσίες σε πανελλήνιες δράσεις.

Ήδη η ΕΝΑ Πιερίας ετοιμάζεται για να παρουσιάσει τον φάκελο διεκδίκησης του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, τον Σεπ 2012, στην Πιερία. Ο πρόεδρος ζητάει την θετική έκφραση συμπαράστασης όλων των δομών και φορέων της Πιερίας για να περιληφθούν στον φάκελο μέχρι 29/11/2011.

Στις 29 Νοε 2011, (στις 12.00), στο Hyatt Θέρμης Θεσσαλονίκης, στην πανελλήνια συνάντηση για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της ΠΕΝΑ για το 2012, που είναι το Διεθνές Έτος ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ, η ΕΝΑ Πιερίας ελπίζει να έχει πολυάριθμη αποστολή διεκδίκησης και πλήρη φάκελο υποστήριξης της υποψηφιότητας της Πιερίας.

Η ΕΝΑ Πιερίας ξεκίνησε από την τυχαία συνάντηση της κας Κερασίας Παπούλια με Νέους Αγρότες στην Biologica (ΑγρΟραμα, Φεβ 2011) και διοργάνωσε μέχρι σήμερα πάνω από 10 ημερίδες σε διάστημα 7 μηνών (Ράχη, Βροντού, Κατερίνη, Πλατανόδασος, Κολινδρός, Δίον, ΚΕΓΕ Πιερίας, Καρίτσα), ενώ συμμετείχε στην εκδήλωση της 13/5/2011 (Τεχνόπολις), στο 18ο Συνέδριο (Χίος, 9/9/2011) & στην Γιορτή του Αγρότη (17/9/2011), ενώ προβλέπει τη συνέχιση των συναντήσεων της πρώτης Δευτέρας κάθε μηνός με την συνάντηση στην Γιορτή Τσίπουρου (Μηλιά, 7/11/2011), και στις 5/12/2011, ενώ στις 2 Ιαν 2012 στην Κατερίνη θα ξεκινήσει μια νέα χρονιά με πρώτη μεγάλη συμμετοχή στην Agrotica στο Συνέδριο για τον ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ (4/2/2011).

Η διοργάνωση του 19ου Πανελλήνιου Συνέδριου Νέων Αγροτών θα είναι η καλύτερη υποθήκη για τους Νέους Αγρότες και για όλο το αγροτικό συνδικαλιστικό κίνημα στην Πιερία, και εμμέσως για όλους τους συγκατοίκους της Πιερίας καθόσον ο αγροτικός τομέας είναι η ατμομηχανή της οικονομίας, μαζί με τον τουρισμό. Και το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών αγκαλιάζει και τους δύο ποιο σημαντικούς παράγοντες της ανάπτυξης και της οικονομίας του τόπου.

Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης, 6998282382

Στην φωτογραφία (από αριστερά) ο κ. Δ. Μιχαηλίδης, ο κ. Δ. Δαλαμήτρας και η κα Μ. Μίχου με την μπλούζα Νο 18 της Ομάδας Διεκδίκησης του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...